Ring oss på
+46 (0) 735 125 210
+46 (0) 735 30 96 28

Tjänster

Nätverk, WiFi, Kameraövervakning

Vi projekterar och installerar både större och mindre nätverk, så som hotell, restaurang, kontor och mycket mer, och även givetvis privatpersoner.

På sommaren kan det vara trevligt med ett välfungerande WiFi även ute i trädgården. Det är lättare än man tror att få ett bra WiFi ute. Öka tryggheten med att komplettera ditt hem eller lantställe med kameraövervakning så du kan ha koll på att allt är som det ska när du inte är där.

Videokonferens

Både hemma och på kontoret blir en bra videokonferensutrustning något som gör det lättare att hålla bra kontakt med kollegor och kunder samt att spara in på resor. De flesta videokonferenssystem idag är kompatibla med de flesta leverantörer av videokonferens tjänster.

Hotellsystem

Att bo på hotell förutsätter samma typ av underhållning och kommunikation som man har hemma, Internet, e-mail, socialt nätverk och TV tjänster. Vi kan erbjuda special anpassade lösningar för hotell, vandrarhem och liknade miljöer med både nätverk och hotell TV system med casting möjligheter, fullt intergrerbara med erat befintliga bokningssystem samt även digtalskyltning.